0

Estélyi készítés a ZHOJA-tól

Budapest, Krisztina krt. 32.

Zhoja

Mit kell tudni a zhojáról?

A Zhoja Szalont Váradi Csillávál nyitottuk meg 2014-ben. Több éves barátságunk alapozta meg közös vállalkozásunk indítását. 10 évvel ezelőtt találkoztunk egy munkakapcsolat során a divat és rendezvényszervezés világában. A hosszú együtt töltött évek alatt szoros barátság alakult ki közöttünk. Azonos életszemléletünk, stílusvilágunk és értékrendünk az üzleti vállalkozásunk alapjait szolgálták. A nőies elegancia, a kifinomult ízlés az üzleti- és a magánéletünkben egyaránt fontos szerepet tölt be mindkettőnknél. Érett nőként, anyaként törekszünk a külső-belső harmónia fenntartására, valamint többszörös szerepvállalásunkban a nőies értékek megteremtésére, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt. A név választása is meghatározó volt, a ZHOJA jelentése ÉLET, mely magába foglalja a nőiességet, a külső és belső szépség összhangját.

Mi vezérelte önöket, amikor megalakították a zhoját?

A ZHOJA szalon megnyitásával egy nagy álmunk vált valóra. Szerettünk volna egy olyan helyet létrehozni – egy „barátnős-, kávézós” környezetet- ahova minden hölgy szívesen betér, és egy barátságos beszélgetés mellett csodaszép ruhák között NŐNEK érezheti magát.
Célunk, hogy az életszerűséghez igazodva, hordható ruhákat tervezzünk valódi nőkre, valamint a ZHOJA szalon egy nem mindennapi hely legyen, ahol az egyediség, szépség és stílus mellett a női lélek is életre kel.
A ZHOJA letisztult stílusvilágával egy különleges életérzést szeretnénk becsempészni a mai nők hétköznapjaiba. Hiszünk benne, hogy minden nő kivételes figyelmet érdemel nem csak a kivételes napokon. Rendkívül fontos számunkra a személyes kapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel, hiszen őket megismerve tudunk igazán szívvel lélekkel magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.

Mintha egyre többen volnának erre a fajta szegmensre igénnyel, mi a tapasztalatuk?

Igen, a nők mindig is szerettek kitűnni a tömegből, régen a tehetősebb réteg a szabónál varratta a ruháit. Napjainkban ez már nem csak a felsőosztály privilégiuma, hanem egyre szélesebb réteg számára elérhető szolgáltatás. Magyarországon is egyre nagyobb kultúrája van a báloknak, így ennek kapcsán az egyedi tervezésű ruhákra is igény van. A bálokon, esküvőkön és egyéb nívós eseményeken meghatározó a hölgyek öltözéke. Fontos számukra, hogy az impozáns alkalmon, ne legyen hasonló estélyi- vagy koktél ruha, mint amit ők viselnek és emlékezetesek maradjanak az eseményen. Törekednek arra, hogy kétszer ugyanabban a ruhában ne jelenjenek meg a különféle bálokon.

Hétköznapi darabok is készülnek, vagy a fő profilt az alkalmi darabok jelentik?

Jellemzően alkalmi ruhák készülnek a szalonunkban, de mindemellett egyre inkább növekszik a megrendelői igény a business öltözködés vonalán is, kosztümök, zakók, kabátok és egyéb hétköznapi stílusú darabok is gyakran kivitelezésre kerülnek.

Hogyan működik egy ruha megrendelése és miben tudnak segíteni az esetlegesen tanácstalan vevőnek?

Személyre szabott, ingyenes konzultációval várjuk vendégeinket, amely során a hölgyek alkatának, bőr-, szem-,haj színeinek figyelembevételével, valamint az alkalom dress code-jának megfelelően átbeszéljük a lehetőségeket. Kiválasztjuk az alapanyagokat és akár 1-2 héten belül megalkotjuk a tökéletes ruhát.

Honnan szerzik be hozzá az alapanyagot?

A hazai és a külföldi piac egyaránt fontos beszerzési forrás számunkra. Az alapanyagok kiválasztásánál különös hangsúlyt fektetünk a magas minőségre és arra, hogy az aktuális trendeket kövessük. Gyakran rendelünk Franciaországból exkluzív csipkéket és egyéb különleges anyagokat, melyek itthon nem találhatók, ezáltal is törekszünk arra, hogy legmagasabb szintű igényeket is kiszolgáljuk. Mindemellett a hazai piac biztosítja a megfizethetőbb alapanyagok elérését.

Estélyi a ZHOJA-tól

06 70 949 5740

weblap