0

Így készülünk 2018-ra

2018. február 17.

Így készülünk 2018-ra

 2012 óta terveztük újraindítani a csaknem egy évtizede elfeledett estélyt, mely végül a 2015-ben valósulhatott meg. Mindezek miatt végtelen hálával tartozunk azoknak a partnereknek és támogatóknak, akik nélkül bizonyosan nem, vagy jóval nehezebben jöhetett volna létre. De leginkább Önöknek, Meghívottjainknak és Vendégeinknek vagyunk lekötelezve, amiért évről-évre bizalmat szavaznak, szavaztak nekünk.

 2018-ban egy olyan helyszín következik, mely talán az elmúlt három est minden előnyét összesíti. Így rendelkezik a Gundel Étterem patinájával, a Marriott Hotel eleganciájával és modern tereivel, valamint lokációja tekintetében történetileg olyan jelentős, mint egy egykori Királyi Palota, a Magyar Nemzeti Galéria. 

 A Budai Várban található Hilton vadonatúj bálterme lehetővé teszi az elmúlt bálok tapasztalatait megalkuvás nélküli egységbe vonni. Ezen egység mentén nemcsak az újjáépített online és offline  felületek, de a színek, szerkezetek is újragondoláson esnek keresztül, mégis legnagyobb változás a programokban tapasztalható majd. Ennek kialakításában Pest leghíresebb mulatójával, az Orfeummal először működünk majd együtt, mely során az elmúlt hét év legkiemelkedőbb produkciót mutatjuk be, se ezzel összességében közel hét teljes órányi zenei és látványos műsort tekinthetnek meg az estély nyolc órás időtartama alatt - részleteket a Programok menüpontban találnak. Külön érdekesség a design-díjas enteriőrrel összehangban lévő kortárs képzőművészeti jelenlét, melyet a magyar nemzetközi divatmárka, a NUBU és a Mono Art&Design Gallery alkotóival közösen kreálunk.

 Büszkeséggel mutatjuk továbbá be a  Budapesti Jogászbál ezévi gasztronómiai fejlesztéseit. Abban talán egyetértenek velünk, hogy e tekintetben a szervezés mindvégig elkötelezettje volt a különlegesnek, ám 2018 a korábbi évekhez mérten is különlegesnek mondható. Az innovációk az ezévi borsort is érintették, melyben egy kimagasló, összesen 43 tételt bemutató sor válik kóstolhatóvá hazai és nemzetközi borászatokat is bemutatandó. Szintén jelentős újdonság, hogy az estély alatt bor és kistételben előállított sörfajtákat mutatunk be Master class előadásokban. Ezen előadások ingyenesen látogathatóak a bál különtermeiben, időtartamuk 20-25 perc - információkat lásd az estélyen. Illetve - ahogyan megszokhatták - az Audi Centrum Budapest koktélbárja az egész este alatt várja Önöket a legfrissebb trendeket jelző italaikkal.

 Összességében azt mondhatjuk el, amire  közel negyedik éve törekszünk: a Budapesti Jogászbált visszahelyezni az őt megillető helyre, a fővárosi és országos jogásztársadalom, a közélet, gazdasági élet, kulturális élet polgári értékrend iránt elkötelezett szereplőinek egy estére szóló ünnepévé.

 "Sok megoldás létezik, de csak egy az, ami tökéletes. Erre az egyre törekszünk."

Várják Önöket szeretettel és tisztelettel* 2018. február 17-én 18 órai kezdettel:

a CLXXXVI. Budapesti Jogász-és Mérnökbál szervezői

* kérjük, vegyék figyelembe, hogy az estély az elmúlt évekhez hasonlóan létszámlimittel kerül meghirdetésre.