0

Szmoking a Stan Ahuja-tól

Aranyfokozatú támogatónk: a Stan Ahuja

15% kedvezmény a bál résztvevőinek

Stan Ahuja

Kedvezmény beváltásának feltétele

Vendégeink a 15%-os kedvezményre január 20-ig jogosultak az Andrássy út 38. szám alatt található szalonban.

INTERJÚ STAN AHUJA-VAL, A SZALON ALAPÍTÓ-TULAJDONOSÁVAL

Mióta foglalkozik divattervezéssel?

Örömmel mondhatom, hogy már 2004 óta dolgozom a szakmában. 

2009-ban nyitotta a budapesti szalont, jelenleg hazai vagy külföldi vevőkből áll a vásárlók összetétele?

Az Andrássy úti üzletünk kapuit 2009-ben nyitottuk meg.
Őszintén szólva a kezdetekkor a vásárlókör főként külföldiekből állt, azonban az Andrássy úti butik megnyitása óta helyi vevőink száma is egyre gyarapszik. 

Milyen országokban elérhető még a Stan Ahuja?


Magyarországon, Romániában, Csehországban, Lengyelországban és Svájcban.

Miben különleges egy eredeti Stan Ahuja darab?

Minden ruhadarabot a tradicionális, kézműves szabómesterség technikáinak figyelembevételével készítünk. Alapanyagaink kiválasztásakor csak a legkiválóbb minőséggel elégszünk meg. Hiszek abban, hogy ruháink a modern design és a tradícionális szakmai tudás tökéletes egyensúlyát képzik.

Kevés helyen található black tie dress code-nak megfelelő öltözet, Önök pedig éppen ebben nyújtanak különlegeset. Milyen anyagokból és milyen eljárással készülnek?

A Stan Ahuja szmoking márkajegyei a következők: színében fekete, vagy nagyon sötét kék, anyagában magas finomságú gyapjú és selyem keveréke. A zakó kihajtója minden esetben fekete selyemmel borított. A szmokingnadrág oldalán selyembetéttel kialakított, aljára hajtóka nem javasolt. Ing tekintetében a választásunk Marcella fehér színű, visszahajtott állógalléros, rejtett gombolású, illetve duplamandzsettával ellátott pamut ingre essen. A Stan Ahuja szmoking ingek különlegessége továbbá a vevő monogrammjának az ing mangdzsettájára hímzése.
Csokornyakkendőnk készüljön a kihajtó selyem anyagából, javaslatunk alapján az előre megkötött verzió nem elfogadható. Szmoking öltönyünket viseljük lakkbőr Oxford cipőnkkel.

Aranyfokozatú támogatóként lesznek jelen az estélyen, mivel készülnek a helyszínre?

Izgatottan várjuk az eseményen történő részvételünket; egy Stan Ahuja sarkot készülünk kialakítani, melyel gyönyörűen elkészített öltönyeinket, ingjeinket, kiegészítőinket és anyagminta kínálatunkat kívánjuk bemutatni.

A szalonban kiegészítőket is találni?

Természetesen. Kínálatunkban széles választékban kaphatók kézműves nyakkendők, díszzsebkendők, mandzsetta gombok, cipők, illetve szemüvegek, napszemüvegek.